Megosztás
2013.3.21.

A baloldali zöld párt intenzív országos hálózatépítésbe kezdett. A Párbeszéd Magyarországért megalakulása óta eltelt egy hónapban több mint tíz vidéki egyéni választókerületi szervezet elindításában segédkeztek a párt országgyűlési képviselői. Közel teljes a lefedettség Budapesten, és intenzív a jelenlét Pest-megyében is.

 

Elsőként a dunaújvárosi országgyűlési egyéni választókerületi szervezet alakult meg február végén. Azóta Szekszárdon, Szombathelyen, Ajkán, Hajdúszoboszlón, Debrecenben, Orosházán, Békéscsabán, Dunakeszin, Sátoraljaújhelyen és Nyíregyházán is létrejött a Párbeszéd Magyarországért egyéni választókerületi szervezete. A frissen megalakult szervezetek célja, hogy előkészítsék a PM sikeres részvételét a 2014-es országgyűlési és önkormányzati választásokon.

 

Budapesten a Párbeszéd Magyarországért már tizenhét kerületben sikeresen lerakta a helyi területi szervezetek alapjait, a régebbi tagok és aktivisták vagy új jelentkezők csatlakozásával. Néhány héten belül országszerte felállnak a helyi stábok; a Párbeszéd Magyarországért pedig folyamatosan várja az újabb aktivisták jelentkezését.

 

Budapest, 2013. március 21.

 

Scheriring Gábor országgyűlési képviselő, a PM elnökségi tagja

Dorosz Dávid országgyűlési képviselő, a PM pártigazgatója

 

Tájékoztatásul a helyi szervezetek már meglévő facebook oldalainak címe: