Megosztás
2014.10.6. |

Kétes múltú volt diákvezető szervezi Vattamány Zsolt kampányát?

 

Az Együtt-PM úgy tudja, Vattamány Zsolt kampányának egyik irányítója szexuális erőszak eltussolásában vehetett részt. A pártszövetség követeli: a fideszes jelölt árulja el, mi köze van Bubla Áronhoz?

 

Az Együtt-PM információi szerint többek közt Bubla Áron, az Eötvös Loránd Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karának volt hallgatói önkormányzati elnöke vezetésével folyik Vattamány Zsolt hetedik kerületi fideszes polgármesterjelölt kampánya. Bubla neve akkor vált országosan ismertté, amikor korrupciós ügyek miatt megbukott, és egy szexuális bűncselekmény eltussolásával kapcsolatban is felmerült a neve. Az eset még 2013-ban történt, és nemrégiben hozta nyilvánosságra maga az áldozat. A hírek szerint Bubla Áron, aki a hírek szerint a bűncselekmény eltussolásában tevékenyen részt vett, most Vattamány Zsolt önkénteseinek koordinációs feladatait látja el.

Az Együtt-PM követeli: Vattamány Zsolt álljon a választók elé, és valljon színt, hogy mi köze van Bubla Áronhoz? Adjon választ arra a kérdésre: valóban egy ilyen terhelt múltú emberrel szervezteti az aktivistáit? Az Együtt-PM Szövetség szerint elfogadhatatlan, ha Vattamány Zsolt egy olyan emberrel működik együtt, aki bűncselekmény eltussolásában vett részt. Amennyiben ez a hír igaz, akkor Vattamánynak vissza kell lépnie a polgármesterjelöltségtől.

 

Budapest, 2014. október 6.

Együtt-PM Szövetség