Megosztás
2013.8.24.

Esztergom példája nagyon szépen mutatja az egész ország sorsát és félő, hogy tényleg erre sorsa jut majd Magyarország. Mai napig Fidesz uralta vezetés van a városban és a független polgármester Tétényi Éva minden pozitív kezdeményezését blokkolják. A város emellett nehéz anyagi helyzetben van az elmúlt évek rossz politikája miatt: nyakló nélkül felvett hitelek és kibocsátott kötvények vagy a pénzügyi háttér nélkül indított presztízsberuházások és építkezések nagy gondot okoznak. Az elindult építkezések és beruházások ellenére az épületek és az utak lepusztultak, és a közlekedés és a közvilágítás is súlyos problémákkal küzd. 

A kialakult helyzet megoldásához kiiegyenlített viszonyokra van szükség: egy olyan polgármesterre és testületre akik tartósan együtt tudnak működni, és képesek komprosszimukat kötni. Egy olyan együttműködés kell végre ami a várost a fejlődés és nem a visszafelé fejlődés húzza. 

http://www.rtve.hu/index.php?option=com_k2&view=item&id=6526%3Akomment%C3%A1r-n%C3%A9lk%C3%BCl-pm-sajt%C3%B3t%C3%A1j%C3%A9koztat%C3%B3-esztergomban-20130821&Itemid=18

Esztergom szilágyi Laci tv 20130821

forrás: www.rtve.hu