Orbán_Habony
Megosztás
2015.4.22. |

Habony Gucci Árpád titkos járművel furikázik, titkos tanácsokat osztogat és titkos védelem alatt áll. A Párbeszéd Magyarországért szánalmasnak tartja Orbán Viktor cinikus és hazug mellébeszélését a személyes főtanácsadójáról. Ahelyett, hogy a jogos közfelháborodást érzékelve, letagadja házi Raszputyinját, inkább adjon választ a következő kérdésekre:

 

Hogyan lehetséges, hogy a Miniszterelnökség a házelnöki rendelkezést megszegve parlamenti belépőt biztosít Habonynak? 

 

Hogyan lehetséges, hogy Habony számos korábbi fotón együtt szerepel a legbelsőbb kormányfői stábbal?

 

Hogyan lehetséges, hogy Habony nem tanácsadó és Andy Vajna kaszinócézár kormánybiztos egy nyilvántartásokban nem szereplő kisbusszal szabálytalankodhat közutainkon?

 

A PM felszólítja Orbán Viktor kormányfőt, hogy félrebeszélés helyett inkább tettekkel bizonyítsa elhatárolódását, akár azzal is, hogy nem a közutálatnak örvendő kampányguruját bízza meg a Fidesz-médiabirodalom kiépítésével.

 

A PM néhány hónapja vagyonosodási vizsgálatot kezdeményezett az adóhivatalnál Habony ellen. A NAV a visszajelzés szerint az eljárást megkezdte és az ügyet a közép-magyarországi regionális adóigazgatósághoz helyezte. Azóta sem történt semmi az ügyben. Vajon miért nem?

 

Budapest, 2015. április 22.

 

Barabás Richárd, a PM önkormányzati képviselő