Megosztás
2015.12.8. |

   A Párbeszéd Magyarországért (PM) felháborítónak tartja, hogy a kormányzat olyan presztízsberuházásokra költ, mint a Várkert Bazár felújítása, ráadásul ezt elképesztően pazarló módon teszi - mondta az MTI-nek kedden a párt szakszóvivője.

 

 

    Barabás Richárd úgy fogalmazott, az épület tökéletesen mutatja be a kormány működését: folyamatosan toldozzák-foldozzák, de soha sem készül el. Abban viszont mindenki biztos lehet, hogy legalább még egyszer át fogják adni és valamelyik Fidesz-közeli cég jelentős összegeket fog keresni a felújításokon - mondta.
    V. Naszályi Márta budapesti szakszóvivő arról beszélt, hogy a beruházás már a kezdetektől el volt rontva. Kitűzték célként, hogy a beruházás a 2014-es választásokra készüljön el, pedig már akkor látszott, hogy ennyi idő alatt nem lehet jó munkát végezni; a mostani pótmunkák kiírásából pedig az látszik, hogy alapvető felszerelések maradtak ki, így most már csaknem kétszeres áron készül el "ez az alapvetően funkció nélküli, nem rentábilisan működő épületegyüttes" - jelentette ki.
    Szóvá tette, hogy eközben a közlekedésfejlesztési operatív programból nem készültek el a kerületben lakók kényelmét szolgáló részek.

 

 

2015. december 8., kedd (MTI)