Megosztás
2014.7.7. |

Nem sokkal az után, hogy hivatalosan is bejelentették, Váradi András az Együtt-PM színeiben vállalja a polgármester-jelöltséget Alcsútdobozon, máris beindult a megfélemlítő gépezet: ismeretlen tettesek egy kombájnnal brutális rombolást végeztek Váradi András még megmaradt földjén. Mint ismeretes, Alcsútdoboz Felcsút közvetlen szomszédságában áll, és szorosan Mészáros Lőrinc frissen meggazdagodott oligarcha, Orbán Viktor kebelbarátjának szoros érdekeltségébe tartozik.

A gazda kára hozzávetőlegesen 100 ezer forint, aki bár ismeretlen tettes ellen tesz feljelentést, az itt élők egy helyi oligarcha embereit látták a helyszínen.

Az Együtt-PM a tegnapi napon jelentette be, hogy hivatalosan is Váradi Andrást indítja polgármesterjelöltként Alcsútdobozon, aki mára az Orbán-rezsim és a felcsúti Mészáros-mutyi kárvallottjainak egyik szimbolikus figurájává vált; Váradi Andrást szinte teljesen kisemmizték, miután a környéken minden földet maga Mészáros Lőrinc, valamint az érdekkörébe tartozó helyi oligarchák nyertek meg az állami földpályázatokon, így ő nem volt képes tovább ellátni, illetve fenntartani 360 darab juhát.

Az Együtt-PM ezúton is azt üzeni Váradi András rosszakaróinak: hiába bújnak most el kombájnjaik, végrehajtóik és verőlegényeik mögé, mindenki tudja, hogy kik állnak a támadás mögött. Önök kombájnnal támadnak, mi azonban az igazsággal vágunk vissza, amit minden egyes nap az Önök orra alá fogunk dörgölni, amivel minden egyes nap szembesítjük Magyarországot és az ott élőket.

Nem félünk, nincs mitől félnünk, mert nekünk van igazunk. Kiállunk Váradi András és mindazok mellett, akiket akár erőszakkal, akár fenyegetéssel, akár más módon megfélemlítenek, sakkban tartanak, vagy éppen megpróbálnak ellehetetleníteni.

 

Budapest, 2014. július 7.

Együtt-PM Sajtó