Tordai Bence
Megosztás
2017.7.5. |

Most, hogy Mészáros Lőrincnek több szállodája van, mint alsógatyája, a Fidesz-kormány elindítja „minden idők legnagyobb” turisztikai támogatási programját.  A Párbeszéd erős meggyőződése, hogy a 365 milliárdos Balaton fejlesztési programhoz hasonlóan ez is Orbán Viktor strómanjának további közpénzekkel való kitöméséhez vezet.

A nemzeti fejlesztési miniszter és a Magyar Turisztikai Ügynökség vezetőjének bejelentése szerint a következő években 300 milliárdnyi magyar közpénzt öntenek a turisztikai ágazatba. Már jövőre is az idei összeg hatszorosát költik „turizmusfejlesztésre”. Ebből várhatóan nagyot profitál a szállodalánc-, kastély- és kempinghálózat tulajdonosként is tündöklő aranyember, a vagyonát Orbán kormányzása alatt ezerszeresére hizlaló Mészáros Lőrinc.

Hasonló a helyzet, mint a Balaton környékén, ahol a 365 milliárdos támogatás egy része, de azon belül az 5 milliárdos kempingfejlesztési keret nagyja bizonyosan Mészáros cégeihez vándorol.

A Párbeszéd azt javasolja, ne fárasszuk egymást, ne kelljen folyamatosan figyelni a csaló bűvész kezét: egyszerűen írják bele a költségvetés egyik sorába, hogy Mészáros Lőrinc, alias Orbán Viktor: 200 milliárd forint.

Addig viszont, amíg a Fidesz nem jut el az őszinteségnek erre a szintjére, a Párbeszéd résen lesz, és szorgosan feltárja az Orbán-Mészáros bűnözői kör minden újabb húzását.


Budapest, 2017. július 5.
Tordai Bence
a Párbeszéd szóvivője

 

Ismerd meg a Párbeszéd programját, mondd el róla a véleményed, mert nekünk mindenki számít: http://mindenkiszamit.hu/
http://alapjovedelmet.hu/
Csatlakozz, mert tenni kell!