Megosztás
2013.8.21.

A Párbeszéd Magyarországért már hónapokkal ezelőtt feljelentést tett a rendszerváltás utáni Magyarország egyik legnagyobb korrupciós botránya, a trafikmaffia miatt. A vizsgálatok és a nyomozások azóta is hiányoznak.

Dunakeszi Dorosz Dávid Olah Noémi 20130821

Dunakeszi is egy ékes példája annak a rombolásnak, amelyet az Orbán-Simicska rezsim művel az országban. A fideszes városvezetés évek óta korrupt és önérdekkövető módón működik. A haverok, a hűséges alattvalók és az üzletfelek helyzetbe hozása eddig is tetten érhető volt a homályos ingatlan-beruházások, vagy akár a hírhedt Kinizsi FC átláthatatlan gazdálkodása során. Mostanra már a trafikmaffia is megvetette lábát városunkban.

Dunakeszin a kiosztott 21 koncesszióból az Auchanban elnyert trafik egészen Felcsútig, Orbán Viktor kedvenc polgármesterének érdekeltségéig ér. Ez nem más, mint a Fidesz klientúraépítése. Amíg az Orbán-Simicska rezsim a saját, illetve a kiszolgálói zsebét tömi, addig a megalázottak száma egyre nő.

A fideszes propagandagépezete szerint azért volt szükség a trafikok államosítására, hogy a helyi kisvállalkozásokat segítsék. Erre a hazugságra Kádár János, korábbi helyi trafiktulajdonos maga tud rácáfolni. Kádár János 20 évig üzemeltette a trafikját a városban, azonban Orbán Viktor haveri körének helyzetbehozása miatt kénytelen volt bezárni üzletét. Húsz év után elvették  megélhetését és családja jövőjét, jelenleg munkát keres.

Az Együtt 2014 - Párbeszéd Magyarországért Választási Szövetség kormányra kerülésekor érvénytelenítteti a törvénysértő és korrupt szerződéseket, és a korábbi tulajdonosok együttműködésével felülvizsgáljuk a koncessziós rendszert is.

 

Budapest, 2013. augusztus 21.

 

Dorosz Dávid

országgyűlési képviselő

 

Oláh Noémi

Az Együtt - PM Pest megye 5 sz. OEVK jelöltje