Megosztás
2014.3.10.

 

Kiderült, hogy az adóellenőr már két éve levelet írt Rogán Antalnak az áfacsalásokkal kapcsolatban. A kormány láthatóan el szeretné tussolni az ügyet és befeketíteni az ügyet feltáró adóellenőrt. Ezért három dolgot kezdeményezünk: levelet írunk az ÁSZ elnökének, írásbeli kérdést intézünk Varga Mihályhoz és kezdeményezzük az illetékes országgyűlési bizottság összehívását, az érintettek meghallgatására.

Az atlatszo.hu ma nyilvánosságra hozta Horváth András két évvel ezelőtt, Rogán Antalnak írt levelét. Az elmúlt két évben semmi sem történt. Az igazság kiderítése érdekében a következőket tesszük: 

1.Levelet írunk Domokos László elnöknek hogy intézkedjen egy rendkívüli adóhivatali vizsgálat ügyében.

2.Írásbeli kérdést teszünk fel Varga Mihály miniszternek, tudakolva mégis hogyan zajlott az a bizonyos hétvégi teljeskörú átvilágítás.

3.Kezdeményezzük az Országgyűlés illetékes Számvevőszéki és Költségvetési Bizottságának rendkívüli összehívását, hogy személyesen hallgassák meg Horváth Andrást, a  NAV elnökét, a Kiemelt Adózók Igazgatóságának vezetőjét, Varga Mihály jelenlegi és Matolcvsy György korábbi minisztert, valamint Rogán Antalt.

Az Együtt PM képviselői szívesen aláírják a parlamenti  vizsgálóbizottság felállítását kezdeményező ívet és erre kérik képviselőtársaikat is, különösen a kormánypárti képviselőket, hogy tisztázhassuk  ezt az ügyet.

Az Együtt-PM képviselői támogatják az LMP pénteki,  NAV előtti  tüntetését.

 

Budapest, 2013. november 19.

 

Együtt-PM sajtó