Megosztás
2014.3.10.

 

A Pénzügyi Szemlében megjelent kutatás is alátámasztotta az Együtt-PM felmérését, amely szerint csak a leggazdagabbak jártak jól Magyarországon az egykulcsos adóval. A Fidesz-kormány bebizonyította, hogy csak a felső tízezer számít. 

Az egykulcsos adó bevezetése 444 milliárdos lyukat ütött a költségvetésen. Jellemzően a Fidesz házi közvélemény kutató intézete az eredmények láttán gyorsan el is határolódott saját munkatársai eredményétől. 

Kik jártak jobban a szegényeket sújtó egykulcsos adóval? Kontrát Károly belügyi államtitkár, havonta 164.052,- Ft-tal visz többet haza. Kontrát Károly jobban teljesít a saját pénztárcája javára, hazugságban és a kiskeresetűek kizsákmányolásában.

A választókörzetben szinte nincs olyan avatás, ahol ne ő vágná át a nemzetiszalagot, holott a beruházásért semmit nem tett, azok 95%-a uniós forrásból valósult meg. Akár fehérnemű boltot is felavat, ha az éppen egy fideszes képviselőé. 

Kontrát Károly és a Fidesz hozzájárult ahhoz, hogy a néhány %-os kamatozású európai hiteleket piaci államkötvényekkel váltsák fel, nehéz helyzetbe hozva ezzel a magyar embereket.

Mindezt azért, hogy a haverok és a saját zsebébe több mutyis pénzt tudjon tenni. Már csak ők hiszek el, hogyha sokszor mondanak valamit, akkor azt a többség igaznak véli. Az ország 80%-a a pénztárcáján érzi, hogy a Fidesz hazudik.

 

Balatonfüred, 2013. november 22.

 

Scheiring Gábor országgyűlési képviselő,

az Együtt-PM Veszprém 02 (Balatonfüred) jelöltje