Megosztás
2014.3.10.

Mi, a Magyar Szocialista Párt és az Együtt 2014 - Párbeszéd Magyarországért II. kerületi önkormányzati képviselői - elsőként az országban - közös önkormányzati frakciót hoztunk létre. Közösen, szövetségben lépünk fel a kormányváltás és az önkormányzatváltás érdekében. Együtt fogjuk bemutatni, milyen lesz Magyarország és benne egy jobb, fejlődő II. kerület. Együtt fogjuk megmutatni, hogyan lehet 2014-től jobb országot teremteni.

 

A II. kerületi együttműködés nem előzmény nélküli. Eddig is számos szakpolitikai kérdésben egyeztettük álláspontunkat területfejlesztési, költségvetési ügyekben, a közterület elnevezések elleni tiltakozás során és a dohányboltok iskolák mellől történő száműzésének kezdeményezésében.

A II. kerületi Önkormányzat vezetése az elmúlt években sok tekintetben kiszolgálta a Fidesz-kormány érdekeit. A kerület vezetői a Parlament épületéből elfelejtettek átnézni a Duna másik oldalára, az őket megválasztó közösségre.

Mi mindazokat képviseljük, akik kiszámíthatóbb gazdaságpolitikát, élhetőbb országot, kerületet akarnak. Akik tudják, lehetne jobban is csinálni, akik változást akarnak.

Számítunk mindenkire, akik velünk együtt akarják a változást. Találjuk meg egymást, gondolkodjunk, dolgozzunk együtt egy jobb, békésebb országért – ami nem a pártfrakciók fegyelméről, hanem a fejlődésről, a kiszámítható, békés mindennapokról szól.

 

 

Budapest, 2013. november 28.

 

Őrsi Gergely, frakcióvezető

 

Kovács Márton, frakcióvezető-helyettes