Megosztás
2013.5.27.
A Közgép jogásza börtönben szeretné látni a cég elleni tüntetésen részt vett egykori LMP-s és mostani PM-s politikusokat. A békéltetőtárgyalás helyszíne előtt a PM-es politikusok és aktivisták most is táblákkal vonultak fel, amelyekkel szerintük leleplezték a csókosok zsebét teletöltő Orbán-kormányt.
 
 

 

Az LMP korábbi és jelenlegi politikusai nem békülnek a Közgéppel, és a cég sem akar megegyezést, derült ki a csepeli bíróság előtt pénteken. A Lehet Más a Politika képviselői tavaly korrupcióellenes demonstrációt tartottak a Közgép székháza előtt.



Dorosz Dávid, a Párbeszéd Magyarországért pártigazgatója az Egyenes Beszédben azt mondta: a békéltetőtárgyaláson kiderült, hogy a cég jogi képviselője súlyos, akár kétévi börtönt szeretne adatni a tüntetőknek. A flash mobon résztvevő politikusok nem félnek, maguk kérték mentelmi joguk felfüggesztését, mert biztosak az igazukban. Szerintük amit a Közgép mond, azt már egy harmadéves jogász sem állítaná, mert tudná, hogy azonnal kirúgnák az egyetemről.


Forrás: ATV.