Megosztás
2016.3.31. |

Érdekes módon a Városliget Zrt. pont akkor emeli a baloldaliak, civilek, szakszervezetek által ünnepelt május elsejei tarifákat, amikor megszerveződött a Városliget védelme, amikor a fővárosiak jelentős része elutasítja azt a környezetrombolást, amelyet Baán László kormányzati benzinnel végre kíván hajtani.

 

Pont most vált szükségessé a „díjszabás áttekintése, racionalizálása”, a Városliget Zrt. pont most látta szükségesnek alaposan megemelni a helyfoglalási díjakat. Joggal gondolhatjuk, hogy a Ligetvédő civilek, fővárosiak, politikusok ellen folyatott kormányzati büntetőexpedíció miatt is, a Városliget Zrt. politikai megrendelésre dolgozik, mellyel egyúttal a május elseje, a munkások, a munkatársadalom ünnepét is el kívánja lehetetleníteni. Félnek, hogy komolyan protestáló tömegrendezvény alakulhat ki.

 

A Párbeszéd Magyarországért (PM) azt kéri, hogy ne a szakszervezettel, a baloldaliakkal, a civilekkel fizettessék meg a Városliget Zrt büdzséjéből hiányzó összegeket, amelyről ráadásul nem is látszik, hogy a Városliget zöldfelületeire költenék. Szerintünk a munkások ünnepe a szolidaritásról szól, ami a Városliget Zrt munkatársainak is fontos lehet. Május elseje nem a sarcolás, hanem a munkások ünnepe.

 

Budapest, 2016. március 31.

Szabó Rebeka, PM

 

Csatlakozz! - http://parbeszedmagyarorszagert.hu/urlap/csatlakozz-hozzank

Új. Bal. Zöld.