Kész_Zoltán
Megosztás
2014.12.3. |

A veszprémi időközi választással kapcsolatban a PM elnöksége úgy döntött, hogy támogatja Kész Zoltán indulását. A párt minden rendelkezésre álló eszközzel segíteni fogja a helyi civil jelöltet annak érdekében, hogy közösen lebontsuk a Fidesz-KDNP kétharmados többségét. 

 

A veszprémi időközi választás mérföldkő lehet az Orbán-rezsim visszabontásának folyamatában. Ha ellenzéki győzelem születik, a Fidesz-KDNP kétharmados többsége megszűnik, és milliók reménye térhet vissza: lesz még Magyar Köztársaság. A PM-et születése óta ez a remény élteti.

 

Ennek megfelelően a PM elnöksége úgy döntött, hogy a győzelemre legalkalmasabb és legesélyesebb, a demokratikus értékrendet kompromisszumok nélkül képviselő jelöltet kívánja támogatni. 

 

A korábbi megállapodás alapján az MSZP-t illeti a jelölés joga. Ezúton kérjük a pártot, hogy támogassa Kész Zoltánt, kinek személye garancia a veszprémi polgároknak, akárcsak a demokratikus ellenzék és hazánk számára is, hogy a korrupt és elnyomó Orbán-kormány túl- hatalma és a Fidesz-oligarchák gátlástalansága az ő győzelmével megállítható.

 

Ez ma hazánk érdeke, így kérjük az LMP-t is Kész Zoltán, civil jelölt támogatására.

 

Budapest, 2014. december 3.

Párbeszéd Magyarországért elnöksége