Megosztás
2017.6.28. |

A Párbeszéd ügyvivője arra szólította fel Tarlós István főpolgármestert, hogy vagy tegye biztonságossá és viszonylag kényelmessé a budapesti tömegközlekedést, vagy mondjon le a posztjáról.

    V. Naszályi Márta a Deák téri metrómegállónál tartott szerdai sajtótájékoztatóján azt mondta, a 3-as metróban utazók úgy érezhetik magukat, mintha egy szaunában lennének.
    A Párbeszéd elnökségi tagja szerint a főpolgármester "könnyen beszél" a légkondicionált autójában arról, hogy "luxus lenne" klímásítani a metrószerelvényeket, miközben életveszélyes helyzeteket is előidézhet, ha a harminc fokos vagy még nagyobb melegben idősek, gyerekek szorulnak be a járművekbe.
    Télen nem sikerült eltakarítani a havat, tavasszal nem sikerült megoldani a vízelvezetést, most pedig nem sikerült a szerelvényeket szinkronizálni az alagúttal; így a fékezéskor keletkező energia nem áramként táplálódik vissza a rendszerbe, hanem hőt termel, és tovább melegíti az amúgy is forró levegőt - mondta.
    A sajtótájékoztató alatt a politikus mögött felsorakozott a párt hat, félmeztelenre vetkőzött tagja, akik, azt imitálva, mintha szaunázni készülnének, törölközőket tekertek maguk köré, és "Tarlós szauna", illetve a "Metró nem egyenlő szauna" feliratokat tartottak maguk elé.

 

Budapest, 2017. június 28., szerda (MTI)

 

Ismerd meg a Párbeszéd programját, mondd el róla a véleményed, mert nekünk mindenki számít: http://mindenkiszamit.hu/
http://alapjovedelmet.hu/
Csatlakozz, mert tenni kell!