Béres_András
Megosztás
2014.10.11. |

A Fidesz óbudai szervezete, és a Fidesz – így a magyar emberek – pénzéből, adóforintjaiból működő szennylap, a PestiSrácok.hu hazugságokat állít. A hatályos jogszabályoknak megfelelően, be fogom perelni őket. Az igazság, a propagandakiadvány állításaival szemben: soha az életben nem vádoltak adócsalással, a cégemtől egyetlen forint áfát sem követeltek, azt mindig, a jogszabályok szerint befizettem.

 

Évente többször kaptam „nullás APEH-igazolást”, és mint az ország 3000 legnagyobb adófizetőjének egyikét, az adóhatóság minden második évben teljes körűen levizsgálta a céget. Nem vagyok hajlandó szégyellni magam, mert jól menő vállalkozásaim voltak.

Ahogy a politikában, az üzleti életben is mindig betartottam a törvényeket, és a jó erkölcsnek megfelelően jártam el. Nem úgy a Fidesz és bértollnokai.

A PestiSrácok.hu oldal kijelentései megalázóak és vérlázítóak számomra, engem rossz színben tüntetnek fel, valótlanul. Minden lehetséges jogi eszközzel küzdeni fogok a hazugság ellen, a lapot helyreigazításra szólítom fel, ha pedig ennek nem tesznek eleget, beperelem.

A mostani eset egy lejárató kampány sokadik eleme, amit azért folytatnak ellenem, mert előálltam azzal az üggyel, hogy Menczer Erzsébet fideszes képviselő a fia menyasszonyát segítette önkormányzati lakáshoz. Felháborítónak tartom, hogy a nyilvánvaló korrupció után még mindig Menczer lehet a Fidesz kerületi listavezetője. Ez pontosan megmutatja az egész rezsim lényegét: aki fideszes, annak mindent lehet! De ennek vége lesz! Ezért kell, hogy holnap minél többen menjenek el, és szavazzanak a Fidesz ellen! Elég volt a korrupcióból!

Polgármesterként pedig kiemelt figyelmet fordítok majd arra, hogy korrupciómentes önkormányzatok legyenek Magyarországon, így a PestiSrácok.hu és a hozzá hasonlók új finanszírozási módok után kell majd nézzenek.

 

Budapest, 2014. október 11.

Béres András