Megosztás
2014.12.22. |

Barabás Richárd közérdekű bejelentést tett az adóhivatalnál. Vagyongyarapodási vizsgálatot kezdeményezett Habony Árpád ellen és ezzel egy időben levelet írt Vida Ildikónak, az adóhivatal elnökének is. 

 

Habony Árpád kirívó életmódja az utóbbi időben többször is a sajtó célkeresztjébe került: pénzbevételeinek eredete ismeretlen, ám a hatása az ország ügyeire annál nagyobb, ezért úgy gondoljuk, hogy az egész társadalom érdekét szolgálja, hogy kiderüljön miből is él Magyarország 4. legbefolyásosabb embere.

 

Barabás Richárd ezért közérdekű bejelentését tett az adóhivatalnál és vagyongyarapodási vizsgálatot kezdeményezett Habony Árpád ellen. Felhívtuk az adóhivatal vezetőinek figyelmét, hogy az adóhatóságba vetett bizalom az utóbbi időben kritikus szintre csökkent. Ennek helyreállítása érdekében a politikusok és köreik tekintetében különös figyelemmel kell eljárnia hatóságnak, ezért külön kértük Vida Ildikót, hogy hivatalból járjon el minden kirívó életmódot folytató, a kétes vagyongyarapodás gyanújára okot adó politikussal, politika-közeli szereplővel szemben.

 

Budapest, 2014. december 22.

 

 

PM Sajtó