Szabó_Tímea_kormanyvaltotuntetes
Megosztás
2014.3.30. |

Választási részvételre buzdítottak az ötpárti ellenzék szövetség vezetői vasárnap a baloldali összefogás nagygyűlésén a budapesti operaháznál, azt hangsúlyozva: az ország két világkép, Kelet és Nyugat között választ április 6-án.

Szabó Tímea, a Párbeszéd Magyarországért társelnöke szerint nincs esély az elesettek, a jövő generációk képviseletére, amíg "Magyarország felett Orbán Viktor uralkodik".
Azt mondta: Magyarországon egyetlen ember akar szolgaságot és háborút, de Magyarországon újra szabadság és béke lesz, mert elveszik tőle "kedvenc játékszerét, a kormányrudat".
"A kormányrúdon kívül meghagyjuk neki az összes többi játékát. Megtarthatja a félkész stadionját a Patyomkin falujában" - fogalmazott. Mint mondta, Orbán Viktor megtarthatja "a Darth Vaderre és a Luke Skywalkerre támadó terroristaelhárító barátait" és az "arany vécékeféjét is a felcsúti palotájában".
Hozzátette: meg kell állítani Orbán Viktort, mert ha még négy évig ő kormányoz, akkor Magyarország végérvényesen orosz gyarmattá válik, végleg eluralkodik a nincstelenség, a gyermekéhezés.

2014. március 30. MTI