Megosztás
2014.8.26. |

Az elmúlt 20 éves fideszes városvezetés alatt, az ingatlan-befektetők profitéhségének gátlástalan kiszolgálása folyt a lakosság érdekeivel szemben, mely következtében az embereket kiszolgáló közintézmények falusi szinten maradtak. Nincs elég bölcsődei, óvodai, és iskolai férőhely, túlzsúfoltak a háziorvosi körzetek. A lakosság mindennapi életét megkönnyítő intézkedések helyett, jelentős forrásokat lekötő luxusberuházások valósultak meg.

 

Dunakeszin az országban egyedülálló módon az ellenzék minden jelentős pártja szövetségre lépett az önkormányzati választás sikere érdekében. Polgármester jelöltünk Dr. Horváth István, 68 éves közgazdász diplomás közlekedési szakember, 3 gyermek édesapja, 7 gyermek nagypapája. Családjával Dunakeszin él.

 

Első lépésként eltöröljük a Fidesz által átlagosan négyszeresére emelt ingatlanadót. Az új önkormányzat felállása után éves szinten több tízezer forinttal több marad a családoknál. 4,5 milliárdos futsal aréna és répás zsömle helyett iskolát, uszodát és orvosi rendelőket építünk, felújítjuk a rendelőintézetet.

 

Az önkormányzati választásra összeállt az a csapat, amely alkalmas arra, hogy kivezesse Dunakeszit abból a gödörből. Jelöltjeink a körzetükben ismert elfogadott emberek, akik a következő hetekben személyesen és különböző kiadványainkon keresztül is megkeresik önöket Dunakeszi megújításának programjával.

 

Dunakeszi, 2014. augusztus 26.

 

Együtt–PM-DK-4K-MLP-MoMa