Megosztás
2013.9.20.

Lefoglalta a Nemzeti Adó- és Vámhivatal az esztergomi önkormányzat négy járművét. Boldogabb helyeken a falopás helyszínén talált traktort foglalják le bűnjelként, még akkor is, ha éppen a kormányfő lányának jövendőbelije a tulajdonos, nem pedig egy egyébként is bajban lévő város haszongépeit, amivel a mindennapi feladatokat végzik. Egy olyan várostól elvenni valamit, ahol nincs érdemi tömegközlekedés, nincs közvilágítás és már a közétkeztetést sem tudják megoldani, olyan mint koldustól elvenni a tányérját.

Nincs még egy olyan település, ahol egyedi törvénnyel vonták el az ingatlanvagyont, aztán mégis a várostól szedik be - inkasszóval - az ingatlanok működési költségeit. A példátlan és szégyenletes „Esztergom-törvényt” vissza kell vonni, rendezni kell az ingatlanok tulajdonviszonyait, és a többi településekhez hasonló közjogi állapotokat kell teremteni!

Az Orbán-Czunyiné-Meggyes trió teljesen ki akarja véreztetni Esztergomot, amelynek egyetlen bűne, hogy nem fideszes polgármestert választott. Kinek jó az, ha ezután fűnyírás és gyepmesteri tevékenység sem lesz?!

Az Együtt-PM követeli, hogy hagyják végre békében boldogulni Esztergomot, és ne azzal foglalkozzanak, hogy mivel tudnak újra és újra ütni a városon, hanem azzal, hogy mitől lesz élhetőbb ez az ország!

 

 

Szilágyi László, a Párbeszéd Magyarországért országgyűlési képviselője

 

2013. szeptember 20.