Szabó_Tímea_Andre_Goodfriend
Megosztás
2015.2.12. |

A Párbeszéd Magyarországért (PM) kiemelten fontos partnernek tekinti az Egyesült Államokat az intézményesült állami korrupció ellen, illetve a demokrácia védelméért folytatott harcban.

 

Szabó Tímea társelnök személyesen tolmácsolta a Párbeszéd Magyarországért jókívánságait Colleen Bellnek, az amerikai nagykövet tegnap esti bemutatkozó fogadásán. Szabó Tímea egyúttal megköszönte André Goodfriendnek, a budapesti amerikai nagykövetség távozó ideiglenes ügyvivőjének azon erőfeszítését is, hogy lehetőségeihez mérten igyekezett hozzájárulni az Orbán-kormány mai napig eltussolt botrányos korrupciógyanús ügyeinek tisztázásához.



 

A Párbeszéd Magyarországért következetesen küzd az orbáni maffiaállamban a közszféra legmagasabb szintjeit is átszövő, szégyenletes korrupció lelepleződéséért és a magyarországi közélet megtisztulásáért.



 

A PM üdvösnek tartaná, ha Orbán Viktor híres harci elánját nem a szövetségeseinkkel, az Európai Unióval és az Egyesült Államokkal való hadakozásra fordítaná, hanem a saját berkeiben elburjánzó, egyre gátlástalanabb korrupció elleni küzdelemre.

 

 

Budapest, 2015.02.12.