Megosztás
2013.7.8.
  • Napközben előadások, szemináriumok, műhelyek és tréningek  - minden amit tudni akartál az ökopolitikáról.
  • Este tábortűz, játék, koncertek és buli.

Tudj meg többet  az internetdemokráciáról, a feltétel nélküli alapjövedelemről, a pénzpiacok újraszabályozásáról, vagy a szociális szövetkezetekről. Lesz szó közlekedésről, kerékpározásról, állatvédelemről és a Dunáról.
 
A táborozókat bringaszerelés-oktatás, ökoszemléletű stílustanácsadás és szépségápolási receptek, korongozás és persze a tábortól csupán néhány lépésre a Velencei-tó várja.
 
A Nyári Egyetemen vendégeink lesznek neves európai parlamenti képviselők, például Marie-Christine Vergiat, a Tavares-jelentés árnyékjelentője, Gerald Hafner, az állampolgári kezdeményezések szakértője, Michael Cramer, az európai kerékpáros fejlesztések élharcosa, vagy Tőkés László, aki ökonómia-autonómia témában lesz beszélgetőpartnerünk. Gazdasági kérdésekben Pogátsa Zoltán vezet majd vitát, a zöld oktatásról pedig Bojár Gábor, a Graphisoft alapítója beszél majd. 
 
Külön kiemelendő a kulturális programok közül a Krétakör színház Hamlet.ws. előadása.
 
A családok számára külön kedvezményes jegyet alakítottunk ki, emellett külön gyermekprogramokkal készülünk: környezeti neveléssel és különleges programokkal, például árnyékszínházzal várjuk a gyermekkel érkezőket.
 
A részvételi díj tartalmazza a szállást, napi négyszeri vegetáriánus étkezést helyi alapanyagokból, Pro Bono díjas szakácstól, az összes szakmai-és kísérőprogramon való részvétel, és az ehhez szükséges anyagok, eszközök díját, valamint a tolmácsolást.
 
Honlap (programok,részvételi díj, regisztráció): www.greenacademy.hu
Facebook (friss hírek): www.facebook.com/greenacademy.hu