Együtt-Párbeszéd
Megosztás
2017.11.14. |

Csak a kormánypártiak szerint mennek jó irányba a dolgok – derül ki az IDEA Intézet friss kutatásából, amelyet az ATV publikál. 

 

A közösségi médián alapuló, digitális felvétellel készült felmérés szerint a Fidesz-KDNP-t a teljes lakosság 29 százaléka, a biztos szavazók 37 százaléka támogatja. A Jobbik támogatottsága 13 százalék, a biztos szavazók 18 százaléka áll a párt mögött. Az MSZP-t a választópolgárok 7 százaléka támogatja, a biztos pártválasztók 11 százaléka. A DK támogatottsága 6 százalék, a biztos szavazók körében 9 százalék. Az LMP mögött a választók 5 százaléka áll, a biztos szavazók 8 százaléka.

Az Együtt-Párbeszéd támogatottsága a teljes népesség körében 3 százalék, a biztos szavazók körében 5 százalékot ér el, vagyis be is jutna önállóan a parlamentbe.

 

A felmérés szerint Magyarországon többségben vannak azok, akik szerint rossz irányba mennek a dolgok: az összes megkérdezett 46 százaléka szerint egyértelműen rossz, további 19 százalék szerint inkább rossz irányba mennek a dolgok. Az összes megkérdezetteknek csak a 24 százaléka szerint mennek – egyértelműen vagy inkább – jó irányba az ország ügyei. --- bővebben a felmérésről

 

Ismerd meg a Párbeszéd programját, mondd el róla a véleményed, mert nekünk mindenki számít: http://mindenkiszamit.hu/
Csatlakozz, hogy legyen Karácsony!