Ne hagyd, hogy elpusztítsák a Rómait, segítsd a hamarosan induló aláírásgyűjtést, a budapesti népszavazást! Itt az ideje, hogy a rossz megoldások helyett valódi és szakszerű válaszokat adjunk az évek óta húzódó problémára!

 

 

Budapesti népszavazási kezdeményezést adott be a Párbeszéd és az Együtt a római-parti mobilgát megépítése ellen: azt kívánjuk elérni, hogy a főváros helyezze hatályon kívül a mobilgát létesítéséről hozott áprilisi határozatát. Az árvízi védekezést más nyomvonalon, a természeti értékek megóvása mellett, biztonságosan kell megvalósítani.

A fideszes városvezetés tevékenysége a Római-part ügyében totális kudarc, és csak az ingatlanlobbi érdekeit szolgálja. 7 év alatt több száz millió forintból egy olyan tervet készítettek, amely durva környezetrombolással és biztonsági kockázattal is jár. Ezért itt az ideje, hogy a politikusok helyett a fővárosi emberek döntsenek a Rómairól.

Ne hagyd, hogy elpusztítsák a Rómait, segítsd az aláírásgyűjtést!

 

Regisztrálj!

 

Az "Elküldés!" gomb megnyomásával hozzájárulok ahhoz, hogy a Párbeszéd Magyarországért Párt (továbbiakban Adatkezelő) a fenti személyes adataimat az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény és egyéb jogszabályok alapján a velem való kapcsolattartás céljából kezelje. Hozzájárulásom visszavonásig érvényes. Bármikor jogom van tájékoztatást kérni személyes adataim kezeléséről, adataimat az Adatkezelőnél bármikor módosíthatom, helyesbíthetem, azzal, hogy ebben az esetben az Adatkezelő köteles gondoskodni arról, hogy a módosítás vagy törlés az adattovábbítás címzettjeinél is haladéktalanul megtörténjen. Adatkezelő: Párbeszéd Magyarországért Párt (email: info@parbeszedmagyarorszagert.hu) Nyilvántartási azonosító: NAIH-70070/2013.