Budapest nem hagyja magát! Népszavazást a Római-partról!

 

 

Mára már egyértelművé vált, hogy a Római-partot tönkretevő mobilgát nem megoldás! 

 

1. A parton létesítendő mobilgát nem biztonságos. Sokkal kockázatosabb az öblözet egészére nézve még a jelenlegi védekezési formánál is.

2. A mobilgát megszüntetné azt a szép környezetet, amiért annyira szeretjük a Rómait, és ami Budapest egyik legvonzóbb közterületévé teszi.

3. Rengeteg fa teljesen fölösleges kipusztulásával járna.

4. Mind a vízügyi, mind a környezetvédelmi, mind a városfejlesztési szakemberek jobbnak tartanák a Nánási-Királyok úti védvonal fejlesztését.

5. Sokkal drágább a mobilgát kivitelezése, nagyságrendekkel többe kerülne a fenntartása. 

 

Ne hagyd, hogy elpusztítsák a Rómait, segítsd az aláírásgyűjtést!  

Segítsd az aláírásgyűjtést!

 

Az "Elküldés!" gomb megnyomásával hozzájárulok ahhoz, hogy a Párbeszéd Magyarországért Párt (továbbiakban Adatkezelő) a fenti személyes adataimat az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény és egyéb jogszabályok alapján a velem való kapcsolattartás céljából kezelje. Hozzájárulásom visszavonásig érvényes. Bármikor jogom van tájékoztatást kérni személyes adataim kezeléséről, adataimat az Adatkezelőnél bármikor módosíthatom, helyesbíthetem, azzal, hogy ebben az esetben az Adatkezelő köteles gondoskodni arról, hogy a módosítás vagy törlés az adattovábbítás címzettjeinél is haladéktalanul megtörténjen. Adatkezelő: Párbeszéd Magyarországért Párt (email: info@parbeszedmagyarorszagert.hu) Nyilvántartási azonosító: NAIH-70070/2013.