Van olyan helyzet, amikor a szó már nem elég!

Látványos akciókra, megmozdulásokra van szükség, hogy felhívjuk a figyelmet!

  

 

Te is azt szeretnéd, hogy a kormánynak ne legyen nyugta tőlünk? Szeretnél még több ilyen akciót, tüntetést? 

 

Támogasd a Párbeszéd Akció Alapot!

Írd bele a közlemény rovatba, hogy "PAA"

 

tamogatas_gomb

 

A támogatás online fizetéssel történik bankkártyával vagy Barion egyenlegből.

 

Barion bankkártyák logói
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja,
MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013

Bankkártya adatai pártunkhoz nem jutnak el.  

 

 Támogathat minket átutalással is Magyarországról:

 Bankszámlaszámunk:  11784009 -20603935 (OTP Bank) Kedvezményezett: Párbeszéd Magyarországért Párt

 

A Párbeszéd Magyarországért korábban is sokat tett azért, hogy a megszokott lehetőségeken túl különleges módokon hívja fel a figyelmet, az országgyűlésben és hazánkban végbemenő igazságtalanságokra és gaztettekre. Nem állunk le, folytatjuk!! Ötleteinknek, lehetőségeinknek viszont gyakran határt szabnak anyagi lehetőségeink. Egy ilyen akciónál, flashmob-nál, tüntetésnél már a tervezés fázisában felmerülnek a költségek, nem beszélve a sok esetben (akár igazságtalanul is megítélt) tagjainkra, szimpatizánsainkra kirót büntetésekre. Ugye neked is megér havi szinten néhány korsó sör árát az, hogy működtetni tudjuk a társadalom mesterséges lelkiismeretét!? Hiszen ez egy párt feladata! 

 

 

 Minden támogatást nagyon köszönünk!

 

A Párttörvény értelmében politikai párt csak magánszemélyektől fogadhat el adományokat, ezért kérjük a támogatóinkat, hogy ne használjanak céges bankkártyát.

A Párttörvény értelmében adományozóinkat egyértelműen be kell tudni azonosítani, ezért kérjük pontosan töltsék ki a kötelező mezőket! Az egy naptári év alatt adott ötszázezer forintot meghaladó adomány vagy támogatás esetén a támogató nevét a párt köteles külön feltüntetni az éves gazdálkodásáról készített pénzügyi kimutatásban, valamint köteles azt közzétenni minden év április 30-ig a Magyar Közlönyben. Az ennél kisebb támogatások esetén a támogató személyét nem hozzuk nyilvánosságra, csak ha erről a támogató külön rendelkezik.

 

ADOMÁNYGYŰJTÉSI KÓDEX

 

Ha szeretnél csatlakozni akcióinkhoz, töltsd ki az űrlapot!

 

Az "Elküldés!" gomb megnyomásával hozzájárulok ahhoz, hogy a Párbeszéd Magyarországért Párt (továbbiakban Adatkezelő) a fenti személyes adataimat az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény és egyéb jogszabályok alapján a velem való kapcsolattartás céljából kezelje. Hozzájárulásom visszavonásig érvényes. Bármikor jogom van tájékoztatást kérni személyes adataim kezeléséről, adataimat az Adatkezelőnél bármikor módosíthatom, helyesbíthetem, azzal, hogy ebben az esetben az Adatkezelő köteles gondoskodni arról, hogy a módosítás vagy törlés az adattovábbítás címzettjeinél is haladéktalanul megtörténjen. Adatkezelő: Párbeszéd Magyarországért Párt (email: info@parbeszedmagyarorszagert.hu) Nyilvántartási azonosító: NAIH-70070/2013.