Mindenki számít! - Karácsony Gergely miniszterelnök-jelölti kampánynyitója

 

Beszédet mond: Hajós András (dalszerző, műsorvezető), Szabó Tímea a Párbeszéd társelnöke, országgyűlési képviselő és Karácsony Gergely a Párbeszéd miniszterelnök-jelöltje, Zugló polgármestere.

 

Május 20. (szombat) - Érkezés: 13:30 - Kezdés: 14 óra (az élő TV-közvetítés miatt az eseményre a későket nem tudjuk beengedni!)Dürer Rendezvényház, Budapest XIV., Ajtósi Dürer sor 19-21

 

 

A rendezvény ingyenes, de regisztrációhoz kötött!

Facebook-esemény

 

 

Regisztrálj a rendezvényre!
Kérünk szépen, amennyiben van rá lehetőséged, egy szerény összeggel támogasd a rendezvényt és Gergő miniszterelnöki kampányát!

 

Az "Elküldés!" gomb megnyomásával hozzájárulok ahhoz, hogy a Párbeszéd Magyarországért Párt (továbbiakban Adatkezelő) a fenti személyes adataimat az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény és egyéb jogszabályok alapján a velem való kapcsolattartás céljából kezelje. Hozzájárulásom visszavonásig érvényes. Bármikor jogom van tájékoztatást kérni személyes adataim kezeléséről, adataimat az Adatkezelőnél bármikor módosíthatom, helyesbíthetem, azzal, hogy ebben az esetben az Adatkezelő köteles gondoskodni arról, hogy a módosítás vagy törlés az adattovábbítás címzettjeinél is haladéktalanul megtörténjen. Adatkezelő: Párbeszéd Magyarországért Párt (email: info@parbeszedmagyarorszagert.hu) Nyilvántartási azonosító: NAIH-70070/2013.