Van olyan pillanat, amikor nem elég a szó: tenni kell!

  

Magyarországon lakhatási válság van: tízezrek élnek az utcákon, százezreket fenyeget a hajléktalanná válás, milliók élnek lakásszegénységben, egészségtelen körülmények között. Egy olyan országban élünk, melyben már-már a háborús évekre emlékeztető módon terjed a szegénység. 2,5 millió embert érint a lakhatási szegénység. A Párbeszéd Magyarországért minden évben a téli időszakban heti rendszerességgel meleg ételosztással próbálja enyhíteni az utcán és rossz körülmények között élő emberek nehézségeit.

 

 

Segíts, hogy segíthessünk!

Adományozz, mi elkészítjük és eljuttatjuk a rászorulóknak a meleg ételeket!

 

tamogatas_gomb

 

A támogatás online fizetéssel történik bankkártyával vagy Barion egyenlegből.

 

Barion bankkártyák logói
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja,
MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013

Bankkártya adatai pártunkhoz nem jutnak el.  

 

 Támogathat minket átutalással is Magyarországról:

 Bankszámlaszámunk:  11784009 -20603935 (OTP Bank) Kedvezményezett: Párbeszéd Magyarországért Párt

 

 

 

 

 

 

Minden segítséget köszönünk!

 

 

A Párttörvény értelmében politikai párt csak magánszemélyektől fogadhat el adományokat, ezért kérjük a támogatóinkat, hogy ne használjanak céges bankkártyát.

A Párttörvény értelmében adományozóinkat egyértelműen be kell tudni azonosítani, ezért kérjük pontosan töltsék ki a kötelező mezőket! Az egy naptári év alatt adott ötszázezer forintot meghaladó adomány vagy támogatás esetén a támogató nevét a párt köteles külön feltüntetni az éves gazdálkodásáról készített pénzügyi kimutatásban, valamint köteles azt közzétenni minden év április 30-ig a Magyar Közlönyben. Az ennél kisebb támogatások esetén a támogató személyét nem hozzuk nyilvánosságra, csak ha erről a támogató külön rendelkezik.

 

 

Ha részt vennél a főzésben, ételosztásban, akkor jelentkezz!

 

A "Beküldés!" gomb megnyomásával hozzájárulok ahhoz, hogy a Párbeszéd Magyarországért Párt (továbbiakban Adatkezelő) a fenti személyes adataimat az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény és egyéb jogszabályok alapján a velem való kapcsolattartás céljából kezelje. Hozzájárulásom visszavonásig érvényes. Bármikor jogom van tájékoztatást kérni személyes adataim kezeléséről, adataimat az Adatkezelőnél bármikor módosíthatom, helyesbíthetem, azzal, hogy ebben az esetben az Adatkezelő köteles gondoskodni arról, hogy a módosítás vagy törlés az adattovábbítás címzettjeinél is haladéktalanul megtörténjen. Adatkezelő: Párbeszéd Magyarországért Párt (email: info@parbeszedmagyarorszagert.hu) Nyilvántartási azonosító: NAIH-70070/2013.