Van olyan pillanat, amikor nem elég a szó: tenni kell!

  

Egy olyan országban élünk, melyben már-már a háborús évekre emlékeztető módon terjed a szegénység. 2,5 millió embert érint a lakhatási szegénység. Több mint félmillió ember, köztük 170 ezer gyerek él wc nélküli lakásban. Minden negyedik magyar olyan helyen lakik, ahol lyukas a tető, penészes a fal vagy rohad a padló, és a lakosság tíz százaléka nem tudja telente fűteni a lakását.

 

Ezért a Párbeszéd Magyarországért és a ZöldFront Ifjúsági Mozgalom rendszeres adománygyűjtést szervez az ország számos pontján.

 

Segíts, hogy segíthessünk!

Adományozz, mi eljuttatjuk a rászorulóknak.

 

Szükség van ruhaneműre, tartós élelmiszerre, ágyneműre, könyvekre, használt, de még jó állapotban lévő háztartási eszközökre, elektronikai cikkekre, azaz mindenre.

Támogadhatod a rászorulókat pénzzel is, mi pedig megvesszük belőle amire éppen a legnagyobb szükség van. 

 

tamogatas_gomb

 

A támogatás online fizetéssel történik bankkártyával vagy Barion egyenlegből.

 

Barion bankkártyák logói
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja,
MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013

Bankkártya adatai pártunkhoz nem jutnak el.  

 

 Támogathat minket átutalással is Magyarországról:

 Bankszámlaszámunk:  11784009 -20603935 (OTP Bank) Kedvezményezett: Párbeszéd Magyarországért Párt

 

 

 

Budapesten minden hétköznap 10-től 17 óráig itt vagyunk a 1061 Budapest, Paulay Ede utca 50 szám alatt, de telefonos egyeztetés után természetesen máskor is várjuk a felajánlásokat. Telefonszám: 06 1 413 0108 (10-17 óráig)

Budapesten kívűl pedig keressd munkatársainkat:

Kádár Gábor (Pest Megye): kadar.gabor@parbeszedmagyarorszagert.hu

Szücs Balázs (Nyugat-Magyarország): szucs.balazs@parbeszedmagyarorszagert.hu

Perjés Gábor (Kelet-Magyarország): perjes.gabor@parbeszedmagyarorszagert.hu

 

Minden segítséget köszönünk!

Várjuk a felajánlásokat! 

 

 

A támogatásaink átláthatósága érdekében az alábbi linken követhetik a befolyt támogatások összegét és célját. A táblázatot heti rendszerességgel frissítjük.
Hamarosan

 

A Párttörvény értelmében politikai párt csak magánszemélyektől fogadhat el adományokat, ezért kérjük a támogatóinkat, hogy ne használjanak céges bankkártyát.

A Párttörvény értelmében adományozóinkat egyértelműen be kell tudni azonosítani, ezért kérjük pontosan töltsék ki a kötelező mezőket! Az egy naptári év alatt adott ötszázezer forintot meghaladó adomány vagy támogatás esetén a támogató nevét a párt köteles külön feltüntetni az éves gazdálkodásáról készített pénzügyi kimutatásban, valamint köteles azt közzétenni minden év április 30-ig a Magyar Közlönyben. Az ennél kisebb támogatások esetén a támogató személyét nem hozzuk nyilvánosságra, csak ha erről a támogató külön rendelkezik.

 

ADOMÁNYGYŰJTÉSI KÓDEX

 

Kapcsolat

 

Az "Elküldés!" gomb megnyomásával hozzájárulok ahhoz, hogy a Párbeszéd Magyarországért Párt (továbbiakban Adatkezelő) a fenti személyes adataimat az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény és egyéb jogszabályok alapján a velem való kapcsolattartás céljából kezelje. Hozzájárulásom visszavonásig érvényes. Bármikor jogom van tájékoztatást kérni személyes adataim kezeléséről, adataimat az Adatkezelőnél bármikor módosíthatom, helyesbíthetem, azzal, hogy ebben az esetben az Adatkezelő köteles gondoskodni arról, hogy a módosítás vagy törlés az adattovábbítás címzettjeinél is haladéktalanul megtörténjen. Adatkezelő: Párbeszéd Magyarországért Párt (email: info@parbeszedmagyarorszagert.hu) Nyilvántartási azonosító: NAIH-70070/2013.