Van olyan pillanat, amikor nem elég a szó: tenni kell!

  

Egy olyan országban élünk, melyben már-már a háborús évekre emlékeztető módon terjed a szegénység. 2,5 millió embert érint a lakhatási szegénység. Több mint félmillió ember, köztük 170 ezer gyerek él wc nélküli lakásban. Minden negyedik magyar olyan helyen lakik, ahol lyukas a tető, penészes a fal vagy rohad a padló, és a lakosság tíz százaléka nem tudja telente fűteni a lakását.

 

Ezért a Párbeszéd Magyarországért és a ZöldFront Ifjúsági Mozgalom rendszeres adománygyűjtést szervez az ország számos pontján.

 

Segíts, hogy segíthessünk!

Adományozz, mi eljuttatjuk a rászorulóknak.

 

Szükség van ruhaneműre, tartós élelmiszerre, ágyneműre, könyvekre, használt, de még jó állapotban lévő háztartási eszközökre, elektronikai cikkekre, azaz mindenre.

Támogadhatod a rászorulókat pénzzel is, mi pedig megvesszük belőle amire éppen a legnagyobb szükség van. 

 

tamogatas_gomb

 

A támogatás online fizetéssel történik bankkártyával vagy Barion egyenlegből.

 

Barion bankkártyák logói
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja,
MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013

Bankkártya adatai pártunkhoz nem jutnak el.  

 

 Támogathat minket átutalással is Magyarországról:

 Bankszámlaszámunk:  11784009 -20603935 (OTP Bank) Kedvezményezett: Párbeszéd Magyarországért Párt

 

 

 

Budapesten minden hétköznap 10-től 17 óráig itt vagyunk a 1061 Budapest, Paulay Ede utca 50 szám alatt, de telefonos egyeztetés után természetesen máskor is várjuk a felajánlásokat. Telefonszám: 06 1 413 0108 (10-17 óráig)

Budapesten kívűl pedig keressd munkatársainkat:

Kádár Gábor (Pest Megye): kadar.gabor@parbeszedmagyarorszagert.hu

Szücs Balázs (Nyugat-Magyarország): szucs.balazs@parbeszedmagyarorszagert.hu

Perjés Gábor (Kelet-Magyarország): perjes.gabor@parbeszedmagyarorszagert.hu

 

Minden segítséget köszönünk!

Várjuk a felajánlásokat! 

 

 

A támogatásaink átláthatósága érdekében az alábbi linken követhetik a befolyt támogatások összegét és célját. A táblázatot heti rendszerességgel frissítjük.
Hamarosan

 

A Párttörvény értelmében politikai párt csak magánszemélyektől fogadhat el adományokat, ezért kérjük a támogatóinkat, hogy ne használjanak céges bankkártyát.

A Párttörvény értelmében adományozóinkat egyértelműen be kell tudni azonosítani, ezért kérjük pontosan töltsék ki a kötelező mezőket! Az egy naptári év alatt adott ötszázezer forintot meghaladó adomány vagy támogatás esetén a támogató nevét a párt köteles külön feltüntetni az éves gazdálkodásáról készített pénzügyi kimutatásban, valamint köteles azt közzétenni minden év április 30-ig a Magyar Közlönyben. Az ennél kisebb támogatások esetén a támogató személyét nem hozzuk nyilvánosságra, csak ha erről a támogató külön rendelkezik.

 

ADOMÁNYGYŰJTÉSI KÓDEX

 

Kapcsolat