Megosztás
2014.12.29. |

Kövér László Magyar Hírlapnak adott interjúja méltatlan Magyarország 3. számú közjogi méltóságához. A házelnök többek között 4. világháborút emleget, melynek részeként szerinte az Egyesült Államok kreatúrapártokkal akarja elvenni a Fidesz parlamenti többségét. Választhatunk, a házelnök úr, vagy megbolondult, vagy a lehető legcinikusabb módon akarja leplezni a Fidesz rohamos népszerűségvesztésének valódi okait. Melyik a rosszabb?

 

Kövér László szereptévesztésben van. Az ő dolga nem az, hogy pártja bulldogjaként időnként kiszólongasson a Jobbik irányába vándorló szélsőséges Fidesz-szavazóknak, hiszen házelnökként minden mondatával Magyarországot képviseli, illetve minősíti. Mostani szavaival pedig egyértelműen árt Magyarországnak.

Amennyiben pedig a 4. világháborúról szóló mondatait valóban komolyan gondolja, úgy javasoljuk, hogy fogjon egy vízipisztolyt, és hűtse vele le magát.

Ezen kívül fel szeretnénk hívni Kövér László házelnök úr figyelmét, hogy a magyar parlament valódi „kreatúrapártját” KDNP-nek hívják. Ezt a pártot mai formájában a Fidesz kreálta és tartja életben. Továbbá a választási eljárási törvényt szintén nem az ellenzék, hanem a Fidesz alkotta meg úgy, hogy „kreatúrapártok”, kamupártok létrehozásával manipulálhassa az eredményt.

Hiába gyártja a különböző összeesküvés-elméleteket és sci-fi-ket, Kövérnek és a Fidesznek hamarosan számot kell adnia, hogy miért taszított nyomorba milliókat, miért dobta oda oligarcháknak a nemzeti vagyont, és miért tette hazánkat Putyin-gyarmattá.

  

Budapest, 2014. december 29.

 

Dr. Erőss Gábor, a PM elnökségi tagja,

önkormányzati képviselő