Karácsony Gergely
Megosztás
2018.2.17. |

Orbán Viktor 2010 után megteremtette az illiberális demokráciát, amely semmibe veszi az állampolgárokat. A rendszerváltás után a Változás Szövetsége szociális demokráciát épít, amelyben feje tetejéről a talpára állítjuk az újraelosztás rendszerét, és újraszőjük a szociális hálót.

 

Az MSZP-Párbeszéd Szövetség Karácsony Gergely kormányra kerülése esetén növelni fogja a mindenkit elérő támogatásokat, a gyerekszegénységet csökkentő családi pótlékot. Megduplázza az öregségi nyugdíjminimumot és korrigálja az alacsony nyugdíjakat.Visszaadja az aktív korúaknak az álláskeresési járadékot.

 

Az adórendszeren keresztül a Változás Szövetsége növelni fogja a kis-közepes fizetéseket, dinamikusan emeli az állami alkalmazottak bérét, megerősíti a munkavállalók és a szakszervezetek pozícióit.

 

Mindenki számára elérhető, minőségi egészségügyi ellátást biztosítunk az alapellátáson keresztül a szakrendelésekig és a kórházi ellátásig.

 

Olyan helyzetet teremt Karácsony Gergely kormánya, amelyben mindenki kibontakoztathatja a tehetségét; ahol mindenki a teljesítményével hozzá tud járulni Magyarország fejlődéséhez. Orbán uralma után az embereket bevonjuk a közös döntésekbe, és visszaadjuk nekik a hatalmat a saját életük felett.

 

Budapest, 2018. február 17.

MSZP-Párbeszéd, a Változás Szövetsége

 

 

Csatlakozz, hogy legyen Karácsony!