Megosztás
2016.7.29. |

Az orbáni sikerpropaganda újabb trükkökkel palástolja a valódi problémákat : míg a  kormány azt állítja, hogy egy többmillárdos népszavazással gondoskodik az emberek biztonságáról,  azalatt súlyos létbizonytalanságban élnek milliók Magyarországon. A Párbeszéd Magyarországért szerint az emberek megélhetési biztonságát kell megteremteni.

 

 Varga Mihály és  a kormány minden trükköt bevet, hogy javítsa a statisztikákat: ilyen ötlet volt a honvédségi kényszersorozás, a speciális közmunka bevezetésének terve, a totálisan elhibázott közmunka-program, amely nem más, mint hogy Orbánék el tudják adni saját, a szegények még nyomorultabbá tételével járó embertelen politikájukat.  

 

 Mindeközben a valóságban helyenként a gazdaság működését bénító munkaerőhiány, máshol tömeges munkanélküliség van. A kormány bevezette az Európai Unió legrövidebb ideig járó munkanélküli segélyét, ami akadálya az álláskeresésnek, a munkáltatók és munkavállalók egymásra találásának.

 

 Magyarországon 4 millióan élnek a létminimum alatt. A dolgozó szegénység egyre csak nő, körülbelül egymillió dolgozó fizetése még a létminimumot sem éri el.  A problémák elterelésének nagyszerű fedőterve a népszavazás, amellyel feledtetik a korrupt kormány hazugságait, az emberek megélhetési problémáit. A Párbeszéd Magyarországért meggyőződése, hogy nem ez a kizsákmányoló helyzet, hanem az alapjövedelem bevezetése, az oktatás reformja, a továbbképzések és munkahelyteremtés jelenti a valódi kiutat a magyar emberek számára.

 

 

Budapest, 2016. Július 29.

Párbeszéd Magyarországért Sajtó
 

Párbeszéd: Veled!

Csatlakozz!