Megosztás
2014.8.1. |

Az Együtt-PM lemondásra szólítja föl a fejlesztési minisztert

 

Az Együtt-PM Szövetség ismét felszólítja Seszták Miklóst, hogy mondjon le, és számoljon el a múltjával! Ne hazudozzon kétségbeesetten, és fejezze be a reménytelen próbálkozást miniszteri széke megtartására!

 

A Népszabadság hasábjain ma megjelent cikk tanúsága szerint, Seszták Miklós nemzeti fejlesztési miniszter nem csupán megsértette a szakmai etikai szabályokat, amikor két betéti társaságban kültag volt, emellett pedig ügyvédileg ellenjegyezte is e cégek olyan dokumentumait, amit tulajdonosként aláírt. Úgy tűnik, az ügyvédből lett csúcsminiszter hazudott is azzal kapcsolatban, hogy erre az akkori beltagok kifejezetten megkérték. Sőt, a Népszabadság szerint akár az is megtörténhetett, hogy az egyik cég nevében úgy járt el kültagként, hogy valójában nem is volt az.

 

Az Együtt-PM Szövetség a kormánynévsor nyilvánosságra kerülése óta több sajtótájékoztatón és közleményben hívta föl a figyelmet Seszták Miklós rovott múltjára, melyben uniós forrásokkal való panamázás, kayaibrahimozás, tömeges cégalapítások, átláthatatlan ügyek garmadáját találjuk. A legutóbbi ügy szerint, Seszták Miklós egy volt osztálytársával közösen azért alapított cégeket, hogy azokkal 30 milliós uniós támogatást játsszon ki a saját céljaira.

Az Együtt-PM szerint, akinek ennyi mocskos ügy van a múltjában, az nem kerülhet miniszteri pozícióba. Ha pedig mégis odakerült, el kell távolítani onnan. Mindezekért, az Együtt-PM Szövetség ismét felszólítja Seszták Miklós gengszterminisztert, hogy fejezze be a kétségbeesett hazudozást, mondjon le a tárcavezetésről, és számoljon el a múltjával. Felszólítjuk továbbá Orbán Viktor miniszterelnököt, hogy vonja vissza Seszták Miklós miniszteri megbízatását, amennyiben arról magától nem hajlandó lemondani!

 

Budapest, 2014. augusztus 1.

Együtt-PM Szövetség