Legyen Karácsony
Megosztás
2017.11.9. |

A Párbeszéd aláírásgyűjtési akcióval támogatja a december 24. munkaszüneti nappá nyilvánítását célzó szakszervezeti kezdeményezést.  

    Hegyesi Beáta, az ellenzéki párt elnökségi tagja csütörtökön Budapesten, sajtótájékoztatón kifejtette, felmérések szerint a munkaidő csökkentése növeli a termelékenységet, az emberek szabadidejének növekedése pedig életkörülményeik és egészségük javulását eredményezi.
    A kérdésben akkor tartható népszavazás, ha a szakszervezeteknek november 20-ig sikerül 200 ezer aláírást összegyűjteni - emlékeztetett, hozzátéve, októberben egy hasonló tartalmú törvénymódosító javaslattal próbálták segíteni a kezdeményezést, azt azonban a kormányoldal nem támogatta. 
    Tordai Bence, a Párbeszéd szóvivője szólt arról is, hogy az elmúlt fél évben tartott kampánykörútjukon, illetve a közösségi médián keresztül több millió emberhez juttatták el miniszterelnök-jelöltjük, Karácsony Gergely "Mindenki számít!" című programjának legfontosabb üzeneteit. 
    Az ellenzéki párt szóvivője hangsúlyozta, egy friss közvélemény-kutatás szerint ma Karácsony Gergely a legnépszerűbb politikus, ami egyértelműen bizonyítja, hogy jelöltjük egy választáson is le tudná győzni a jelenlegi kormányfőt.

 

Budapest, 2017. november 9., csütörtök (MTI)

 

Ismerd meg a Párbeszéd programját, mondd el róla a véleményed, mert nekünk mindenki számít: http://mindenkiszamit.hu/
Csatlakozz, hogy legyen Karácsony!