Tordai Bence
Megosztás
2017.9.18. |

Erőszakról beszél és erőszakot próbál láttatni mindenütt Orbán Viktor, mert megfélemlített birkanyájként szeretné terelgetni a magyar választókat. A Párbeszéd szerint meg fog bukni a Fidesz félelemkeltésre épülő politikája: az emberek egyszerűen ki fognak jönni Orbán mozijából, mert rettentő unalmas, hogy állandóan hihetetlen horrorfilmek vannak műsoron.

„Megerőszakolnak és rákényszerítenek bennünket” - mondta Orbán Viktor a nyugat-európai országokról az Országgyűlés szezonnyitó ülésén. A riogató kampány részeként 60 milliónyi, Európát ostromló afrikairól beszélt, és jött a pánikkeltés többi, jól bevált eszköze: értekezett „a közbiztonság drámai eséséről”, „a  terrorcselekmények mindenhetessé válásáról" is.

Mindeközben a Fidesz-média a magyar ellenzék békés demonstrációit próbálja erőszakosnak beállítani, és Soros György személyével akarják összekötni a két, Habonyék által kreált „fenyegetést”.

A magyar emberek életét azonban nem menekültek, terrorcselekmények vagy „véreskezű” ellenzékiek fenyegetik, hanem az egészségügy lerohasztása, amely minden évben egy városnyi ember idő előtti haláláért felelős; a pusztító szegénység, kiszolgáltatottság és kilátástalanság, amely alkoholizmusba, depresszióba vagy akár öngyilkosságba taszítja magyarok százezreit.

A Párbeszéd szerint itt az idő kikapcsolni Orbán és Habony vetítőgépét, végre ránézni a magyar valóságra, és elkezdeni felépíteni egy olyan országot, ahol mindenki számít.

Budapest, 2017. szeptember 18.
Tordai Bence
a Párbeszéd szóvivője

 

Ismerd meg a Párbeszéd programját, mondd el róla a véleményed, mert nekünk mindenki számít: http://mindenkiszamit.hu/
Csatlakozz, mert tenni kell!