Megosztás
2016.7.1. |

A Párbeszéd Magyarországért azt ajánlja a Miniszterelnökséget vezető miniszternek és az uniós pénzeket széthordó tettestársainak, hogy bátran hagyják el az EU-t, és ezzel Magyarországot – így mindenki jobban fogja érezni magát.

 

Lázár János tegnap ismét kiakasztotta a cinizmusmétert: az uniós támogatások szétlopásáért felelős miniszterként közölte, hogy nem szavazna az EU-ban maradásra. Lázár János az országot hat éve vezető Fidesz egyik vezetőjeként „nagyon nagyot csalódott” a nem teljesülő remények, különösen a masszív bérnövekedés elmaradása miatt.

Az uniós tagságunk felében Orbán, Lázár meg a többi fideszes kormányzott, akik ahelyett, hogy a gazdaság fejlesztésére vagy az emberek jólétére fordították volna az EU-s forrásokat, jól szervezett bűnözői hálózatként élősködnek az uniós adófizetők pénzén. A béreket is tudatosan tartja alacsonyan az Orbán-kormány; különben támogatnák a nagyobb minimálbér-emelési követeléseket és az Alapjövedelem bevezetését.

A Párbeszéd Magyarországért úgy látja: nem uszítani kell az Unió ellen, hanem átalakítani azt. Szociális Európára van szükség, amely demokratikusabban és hatékonyabban működik, mint ma.

 

Budapest, 2016. július 1.

Tordai Bence, szóvivő

 

 

Párbeszéd: Veled!

Csatlakozz!