október 23
Megosztás
2017.10.18. |

A Párbeszéd Magyarországért üdvözli, hogy a Közös Ország Mozgalom a polgárokat, a pártokat és a civileket is meghívta október 23-i eseményére. Karácsony Gergely és a Párbeszéd tagjai, szimpatizánsai ott lesznek a köztársaság ünnepén, és reméljük, a közönség soraiban minden demokratikus párt támogatóira és vezetőire számíthatunk.

A Párbeszéd a kezdetektől támogatja a Közös Ország Mozgalom kezdeményezéseit, büszkék voltunk a nyolcpárti választási javaslat sikeres megalkotására, és sajnálattal vettük tudomásul, hogy az LMP és a Momentum távolmaradása miatt október 23-án a demokratikus pártok mégsem tudnak közös színpadra állni.
Ezért örülünk Gulyás Márton ma reggeli bejelentésének, miszerint a színpadra civileket várnak, de a közönség soraiban minden párt szimpatizánsait jó szívvel látják, pártjuk szimbólumaival, zászlóival együtt.

Karácsony Gergely, a Párbeszéd miniszterelnök-jelöltje és a párt vezetői, tagjai, szimpatizánsai ott lesznek, hogy közösen emlékezzünk '56-ra, ünnepeljük a köztársaságot, és kiálljunk a 2018-as változás és egy igazságos ország mellett.
Meggyőződésünk, hogy a köztársaságot közösen, és nem egymást kirekesztve kell ünnepelnie a demokratikus pártoknak.

Aznap Karácsony Gergely, a Párbeszéd miniszterelnök-jelöltje reggel 9 órakor a Bibó-szobornál tart rövid megemlékezést.


2017. október 18. 
Párbeszéd Sajtó

 

Ismerd meg a Párbeszéd programját, mondd el róla a véleményed, mert nekünk mindenki számít: http://mindenkiszamit.hu/
Csatlakozz, hogy legyen Karácsony!