ellenzéki pártok
Megosztás
2017.9.11. | Karácsony Gergely demokrácia választás

Ha valaki győzni akar a választásokon, annak alkalmazkodnia kell a szabályaihoz. A röplabdát szeretem, de nem játszhatok a röplabda szabályaival, mikor fociznom kell. És mi a foci, tehát ennek a választási rendszernek a lényege? Az, hogy a 106 egyéni körzetben nyerni kell. Amelyik ellenzéki párt mindenfajta koordináció nélkül, önállóan akar minden egyéni körzetben elindulni, annak csak a hatszázmillió forintos állami támogatás a célja. - Karácsony Gergely

Karácsony Gergely a Párbeszéd miniszterelnök-jelöltje az ATV Heti Napló című műsorának volt a vendége:

"Voltam az Együtt színpadán, voltam az MSZP rendezvényén, ha hívnak, akkor megyek máshova is. Mert nem gondolom azt, hogy ezek a pártok egymás ellenfelei lennének. Ezek a pártok a Fidesz ellenfelei kellenének, hogy legyenek. Most azonban kénytelen vagyok Lenint idézni, ugyenis az ellenzék pártjai hasznos idiótaként viselkednek.

Van Magyarországon sok ember, aki sokkal jobb miniszterelnök lenne, mint Orbán Viktor. Szerintem én is ilyen vagyok, szerintem Botka László is ilyen, szerintem Szél Bernadett is ilyen. Más dolog, hogy van-e olyan közös politikai stratégiánk, amiben erre bárkinek esélye lenne. Jelenleg ez a fasorban sincs, már bocsánat. -- Bővebben.

 

 

Ismerd meg a Párbeszéd programját, mondd el róla a véleményed, mert nekünk mindenki számít: http://mindenkiszamit.hu/
Csatlakozz, mert tenni kell!