Megosztás
2016.10.28. |

Egy évtizedek óta ismert módon, a hatóságok orra előtt fegyverkező hungarista lelő egy rendőrt, majd kiderül, hogy elmeháborodott társaságával az orosz titkosszolgálatokkal együtt szoktak gyakorlatozgatni.

Mindeközben az orosz állami televízió fasiszta lázadásnak minősíti az 56-os forradalmat annak 60. évfordulója alkalmából, mire Szíjjártó miniszter beszélgetésre hívja az orosz nagykövetet, de direkt hígra főzik a kávéját, és abba a székbe ültetik, amelyikből olyan szúrósan kilóg a lószőr.

A Békemenet sajnos épp nem ér rá felvonulni, a középosztály helikopterezési szokásait tanulmányozza.

Ez idő alatt a miniszterelnök szomszédságába költözik a világ egyik top 10-es csirkefogója, embercsempésze, terroristapénzelője, adócsalója és illegális fegyverkereskedője, akit a miniszterelnök ismeretlen okokból professzorként aposztrofál, viszont a kapcsolatukat nem tagadja. Nehezen is tudná, mert hamarost kiderül, hogy Orbán Ráhel a férjével többek közt ennek az FBI által vagy 10 éve körözött ipari léptékű gengszternek a lábán is állnak.

Ezalatt az EU statisztikai hivatala szerint a kormány által bemondott számok a magyar államadósságról és hiányról kb. úgy viszonylanak a valósághoz, mint hajléktalan a szociális államtitkárhoz.

A Népszabadság kiadóját mindeközben felvásárolja Mészáros Lőrinc, némiképp árnyalva kormány „puszta gazdasági okokról” szóló értelmezését.

Mészáros Lőrinc mindezt teli szájjal röhögve tagadja, de mire befejezi a röhögést, a Simicska-féle Heti Válasz nagyjából tíz biztos kapcsolatot mutat ki közte és az Opimus Nyrt. között.

Magát Rogán Antalt ezalatt úgy megpörgetik az újságírók helikopterügyben, hogy Cili búgócsigaboltot nyit Vajna Timi bezárt fánkozójának a helyén.

Nem tudom, jól összegzem a hetet innen a távolból? 
Nagyot ment a csapat, Viktor! Család jól van?

 

2016. október 28.

Jávor Benedek

 

Mindenki számít!
Csatlakozz!