mondj_nemet_a_korrupcióra
Megosztás
2014.7.17. |

A Párbeszéd Magyarországért az átláthatóság és az antikorrupció pártja, ezért is támadja a kormánypárti sajtó hamis vádakkal képviselőjét. Ezeket a vádakat visszautasítjuk és helyreigazítást kérünk a Magyar Nemzettől.

 

A Párbeszéd Magyarországért elítéli a politikai versenytársak elleni nyílt vadászatot, és a hamis adatokon és következtetéseken alapuló lejárató kampányt. Szolidárisak vagyunk Sipos Péterrel, hegyvidéki önkormányzati képviselőnkkel, akit kabátlopási ügybe kevert a Magyar Nemzet. A nyilvános vagyonnyilatkozatokat hamis vádakra használták fel, ezért helyreigazítást kérünk a laptól.

 

A Párbeszéd Magyarországért nem kér a Mészáros Lőrincekből és Rogán Antalokból. A korrupció helyett a közszféra nyílt és átlátható gazdálkodásában vagyunk érdekeltek. A közvetlen elszámoltathatóság, az átláthatóság, amely a véleménynyilvánítási szabadság egyik alkotóeleme, a korrupció elleni küzdelem nélkülözhetetlen eszköze. Ezért nyújtottuk be törvényjavaslatot a vagyonnyilatkozatok átláthatóságáért és javaslatunkra vált nyomon követhetővé az önkormányzati képviselők vagyonosodása Pesterzsébeten és több önkormányzatban.

 

 

Budapest, 2014. július. 17.