Tordai Bence
Megosztás
2017.9.21. |

Csupán ellenzéki sajtónyilatkozatokból vonta le azt a következtetést Rogán Antal kabinetminiszter, hogy ősszel zavargások lesznek. Dömötör Csaba parlamenti államtitkár elismerte, semmilyen titkosszolgálati jelentés nem támasztja alá Rogán nyilatkozatát.

A Hír TV összefoglalója szerint az államtitkár több ellenzéki sajtónyilatkozattal igyekezett alátámasztani a propagandaminiszter állításait: Hadházy Ákos, az LMP egyik társelnöke kijelentette, hogy ha nem sikerül a kormányváltás, akkor már csak a forradalom jöhet. Tordai Bence, a Párbeszéd szóvivője egy interjúban azt mondta, ő nem tudja elítélni, ha szimbolikus épületeket valamilyen fizikai behatás ér. Azt is mondta, megérti azok lelki állapotát, akik „dühüket így mutatják ki”. Emellett Dömötör még Fekete-Győr András Momentum-elnök, Demszky Gábor és Szigetvári Viktor Együtt-választmányi elnök nyilatkozatait is szemlézte. --- Bővebben. 

 

 

Csatlakozz, hogy menjen a Fidesz-maffia és hogy "Legyen Karácsony!": https://parbeszedmagyarorszagert.hu/hu/urlap/csatlakozz-hozzank