Tordai Bence
Megosztás
2017.3.21. |

Orbán Viktor átjátssza az országot az oroszoknak. Titkosszolgálati forrásból is megerősítést nyert, amit eddig csak kevesen láttak: a magyar szolgálatok a Fidesz nyomására hagyták, hogy az oroszok gyakorlatilag megszállják az országot, leuralják a közmédiát. A Párbeszéd hazaárulás miatt feljelentést tesz.
 
A Párbeszéd szerint a titkosszolgálat korábbi műveleti igazgatójának nyilatkozata bizonyítja, hogy az orosz fenyegetés kritikussá vált. A Fidesz-kormány elárulva polgárait és szövetségeseit, Putyint szolgálja ki, miközben ezt leplezendő, civil szervezetek és Soros György ellen folytat hadjáratot. 
 
A Párbeszéd feljelentést tesz ismeretlen tettes ellen, hazaárulás, hűtlenség, kémkedés és egyéb államellenes bűncselekmények gyanúja miatt.

A kormány az ország függetlenségét veszélyeztetve, nemhogy gátolni próbálná, de segíti a putyini titkosszolgálatok magyarországi tevékenységét. A párt felszólítja a nemzetbiztonsági bizottság elnökét, hogy azonnal hívjon össze nyílt ülést, indítsanak vizsgálatot civil szakértők bevonásával és számoltassák be a titkosszolgálatokat felügyelő minisztereket: Pintér Sándort, Lázár Jánost és Simicskó Istvánt.
 
A Párbeszéd követeli a letelepedési kötvény program azonnali felülvizsgálatát nemzetbiztonsági szempontból, a kötvényvásárlók szigorú átvilágítását. Mielőbb el kell távolítani a közmédiából az oroszbérenc „szakértőket”, tanácsadókat, és ki kell vizsgálni a katonai elhárítás szerepét a romagyilkosságokkal kapcsolatos információk visszatartása és a bőnyi rendőrgyilkosság ügyében.
 
Budapest, 2017. március 21.
Tordai Bence
a Párbeszéd szóvivője

 

Nekünk mindenki számít!
Csatlakozz!