Tordai Bence
Megosztás
2016.7.23. |
A Párbeszéd Magyarországért szerint Orbán Viktor mai tusnádfürdői beszéde nem volt több, mint egy kvótanépszavazás előtti ócska kampánybeszéd. Jobban örülnénk, ha végre az egyenlőtlenségek, a kilátástalanság, az oktatás és az egészségügy problémái kapcsán hallhatnánk végre a miniszterelnök vízióit.

Orbán Viktor Tusnádfürdőn hangoztatott álláspontja a kevesebb Európáról Magyarország számára nem hozna mást, csak még nagyobb gazdasági lemaradást, valamint a demokácia további fokozatos leépítését.

A Párbeszéd Magyarországért szerint a kormánynak abba kell hagynia az Európai Uniót folyamatosan támadó hazug propagandát. Az EU intézményrendszere és demokratikus működése korántsem tökéletes, ugyanakkor Magyarország és az Európai Unió közös érdeke, hogy ne kevesebb, hanem több Európa legyen, hiszen közvetlenül megválasztott vezetőkkel, közös intézményekkel a problémák is könnyebben kezelhetők lennének.

A Párbeszéd Magyarországért szerint a Tusnádfürdői Szabadegyetem már nem más, mint a fideszbűnözők közös nyaralása és a miniszterelnök szélsőségekbe hajló nézetei hirdetésének színtere.

Budapest, 2016 július 23.

Tordai Bence
a Párbeszéd Magyarországért szóvivője
 
 
Párbeszéd: Veled!

Csatlakozz!