Megosztás
2017.9.14. |

A Párbeszéd szerint a Fidesz "egy nem létező tervvel, a Soros-tervel" próbálja majd félelemben tartani és gyűlöletre hangolni az embereket a jövő évi választási kampányban. 

    Tordai Bence, az ellenzéki párt szóvivője csütörtökön, Budapesten tartott sajtótájékoztatón úgy fogalmazott, a kormánypártok jövő évi választási programja csak annyi lesz, hogy "Soros", amivel azt állítják, az országban nincsenek problémák, nem jelent gondot a "terjedő szegénység és kilátástalanság", a "szétrohadó egészségügy" és a tizenkilencedik századba visszarántott oktatás".
    Ehhez kapcsolódóan a nemzeti konzultáció közpénzmilliárdok elherdálását jelenti, kizárólag a Fidesz igényeinek megfelelően - hangsúlyozta a Párbeszéd szóvivője, hozzátéve, pártja szerint a magyarok nem félelemben és gyűlöletben, hanem békében és biztonságban szeretnének élni.
    Tordai Bence kérdésre válaszolva elmondta, a menekültek nem veszélyt jelentenek, hanem lehetőséget az európai társadalmaknak, amit egy érett, felnőtt és az integrációra sokkal komolyabb figyelmet fordító politikával lehet hasznosítani.

 

Budapest, 2017. szeptember 14., csütörtök (MTI)

 

Ismerd meg a Párbeszéd programját, mondd el róla a véleményed, mert nekünk mindenki számít: http://mindenkiszamit.hu/
Csatlakozz, mert tenni kell!