Megosztás
2017.1.18. |

Arccal az európai integráció megújítása, az állampolgárok bizalmának visszaszerzése és az átláthatatlan gazdasági lobbibefolyás visszaszorítása felé!

Van egy bizottsági elnökünk, Jean-Claude Juncker, aki érintett a LuxLeaks botrányban, és kiszivárgott információk szerint luxemburgi miniszterelnökként aktívan próbálta megakadályozni az EU-t, hogy szigorúbban lépjen fel a különböző tagállami adóelkerülési praktikák ellen.

Van egy bizottsági alelnökünk, Günther Oettinger, aki a sorozatos lobbibotrányokba kerül, a legátláthatatlanabb kapcsolatrendszert működteti a lobbista világgal, és aki szerint egy orosz érdekeket képviselő, nem regisztrált lobbista magángépén röpködni, az nem lobbitalálkozó, és egyébként sem lát semmi problémát a dologban.

És most van egy parlamenti elnökünk Antonio Tajani személyében, aki korábban az Európai Bizottság ipari ügyekért felelős biztosaként éveken át sikeresen elfektette a Volkswagen-botrányt bizonyító információkat, hozzásegítve a Volkswagent (és más autógyártókat), hogy még évekig űzhessék azt a csalássorozatot, aminek eredményeképpen a határértékeket sokszorosan meghaladó mértékben szennyezték városaink levegőjét.

Köszi jobboldal, kösz Európai Néppárt, hogy a legjobbjaidat dobod be az Unió fennmaradásáért folytatott küzdelembe!

 

Brüsszel-Budapest, 2017. január 18.

Jávor Benedek
Párbeszéd európai parlamenti képviselője

 

Nekünk mindenki számít!
Csatlakozz!