Scheiring Gábor
Megosztás
2014.3.10. |

Fideszes házibankot kreál Orbán csapata a lenyúlt takarékszövetkezeti hálózatból. A kormányzat, miután erőszakkal államosította a takarékszövetkezeteket, majd a Takarékbank alá begyömöszölt integrációt kistafírozta 130 milliárd forinttal az adófizetők pénzéből, most arra készül, hogy a haverok kezére játssza a Takarékbankot.

 

A Takarékbank állami tulajdonrészének eladása ebben a formában nem privatizáció, hanem bűncselekmény. Az egyedüli pályázó, a Magyar Takarék Zrt. egy nemrég alapított, ám az elmúlt hetekben hirtelen egymilliárd forintosra felfújt ”vállalat”, amit a fideszes pénzemberek dobtak össze, hogy megszerezzék és a Fidesz házi bankjává tegyék a közpénzből felhizlalt Takarékbankot.

Orbán bandája lelkiismeret furdalás nélkül lopja szét a közvagyont, az sem zavarja őket, hogy még az erőszakos és jogszerűtlen államosítás miatt folyamatban lévő bírósági eljárás zajlik. Az Együtt-PM a mocskos privatizáció azonnali leállítását követeli, és egyben támogatásáról biztosítja az Országos Takarékszövetkezeti Szövetséget a takarékszövetkezeti tulajdon visszavételéért folytatott küzdelmében.

Orbán Viktornak és bandájának pedig azt üzenjük, hogy áprilisban elzavarjuk a tolvajokat és mindent visszaveszünk, amit elloptak az emberektől!

 

Budapest, 2014. február 20.

 

Scheiring Gábor, országgyűlési képviselő,

az Összefogás Veszprém 2-es képviselőjelöltje