Béres András
Megosztás
2019.2.16. |

A csak tavaly 109 sajtó-helyreigazítási pert vesztő propagandamédia egyik lapjában, a Magyar Nemzetben ma cikk jelent meg a Párbeszédet érintő ÁSZ-retorzióról.
Az írás legalább három ténybeli tévedést/csúsztatást tartalmaz: 
1. Az ÁSZ részéről nem „belebegtették a felfüggesztést”, hanem konkréten egyetlen fillért sem kapunk tőlük, tehát egyáltalán nincs forrásunk sem a mindennapi működésre, sem az EP-kampányra. 
2. Nem igaz, hogy nem tudunk elszámolni az úgynevezett kampányköltséggel, tudniillik pártunk egyetlen forint állami kampánytámogatást sem használt fel.
3. A Párbeszéd csak az 5,8 milliós, saját forrásból eszközölt költéssel számolhat el, de erre hiába tettünk számos kísérletet, az ÁSZ – bürokratikusan visszaélve hatalmával és a törvényekkel – sorozatosan megakadályozta ezt: olvasatlanul, postán visszaküldte az összes számlánkat, illetve nem reagált azokra a megkereséseinkre, amelyek arra irányultak, hogy hadd számoljunk már el végre. A cinizmus csúcsa: a fideszes vezetésű ÁSZ éppen az 5,8 millió forint elszámolásának hiánya miatt függesztette fel az idei 91 milliós állami támogatásunkat.

A működésünk ellehetetlenítése miatt kénytelenek vagyunk a szimpatizánsainkhoz fordulni, hogy azt a munkát, amelyet a parlamentben és azon kívül vívunk a korrupt, aljas, bennünket párthű verőlegényekkel ellehetetlenítő rezsimmel szemben, folytatni tudjuk.

 

Béres András, 2019. február 16.

 

Támogasd a Párbeszédet: www.tamogasdaparbeszedet.hu