Megosztás
2014.10.21. |

Ha nem tisztázza magát, Kecel polgármesterének nincs helye a közéletben

 

Az Együtt-PM szerint, amennyiben a Haszilló Ferencről megjelent hangfelvételek valósak, a fideszes politikusnak azonnali hatállyal távoznia kell a közéletből! A pártszövetség felszólítja a Fideszt, hogy tisztázza politikusát vagy zárja ki a soraiból.

magyarnarancs.hu birtokába került hangfelvétel tanúsága szerint Kecel fideszes polgármestere tarkón lövetne néhány politikust, de szájba rúgna, és megpofozna számos helyi lakost is.

Az Együtt-PM Szövetség az emberiesség jegyében elutasítja a gyűlölet, a kirekesztés és az erőszak minden formáját, politikai közösségünk ugyanezen megfontolásból ellenzi a halálbüntetést, nem beszélve az önbíráskodásról, melyet teljes mértékben megengedhetetlennek tart.

Tűrhetetlen, hogy a kormánypárthoz tartozó bármely politikus – és egyébként bárki – olyan kijelentéseket tesz, hogy „tarkón lövetne” bizonyos politikusokat, vagy éppen hogy „szájba rúgná” a településén élőket.

Az Együtt-PM Szövetség felszólítja a Fideszt, hogy vagy tisztázza a vádak alól, vagy azonnali hatállyal zárja ki Haszilló Ferencet, és kérje annak lemondását. Magát Haszillót természetesen nem tűrhetjük meg egyetlen település élén sem, így felhívjuk arra, hogy amennyiben a vádak igazak, azonnal mondjon le a polgármesterségről!

 

Budapest, 2014. október 21.

Együtt-PM Szövetség