Országgyűlési képviselőjelölt - Szentendre (Pest 03. OEVK)

Farsang Patrícia vagyok a Párbeszéd nyugat-pest megyei alapszervezet egyik alelnöke és Szentendre egyéni országgyűlési képviselőjelöltje. 2016 májusában csatlakoztam a Párbeszédhez Hegyesi Beáta pest megyei alapszervezetébe budaörsi lakosként.

 

Vidéken éltem 8 éves koromig, majd Budapestre költöztünk anyukámmal. Budapesten jártam általános iskolába, zeneiskolába és gimnáziumba is. Az Osztrák-Magyar Európaiskolába, majd a Városmajori Gimnáziumba jártam, a Solti György Zeneiskola zongoraszakos diákja, és a Budapesti Gazdasági Egyetem pénzügy-számvitel szakos hallgatója voltam.

 

Angolul és németül felsőfokon beszélek. Német felsőfokú nyelvvizsgámat 14 évesen, angol felsőfokú nyelvvizsgámat pedig 17 évesen tettem le. Mindkét nyelvvizsga előtt 3-3 hetet az adott nyelvterületen tölthettem, amit anyukámnak köszönhetek. Ő finanszírozta ugyanis a külföldi tanulmányaimat. 2005 nyarán 3 hetet Salzburgban, 2008 nyarán pedig 3 hetet Oxfordban töltöttem.

 

Az egyetemi évek alatt több helyen is gyakornokként dolgoztam, hogy minél több szakmai tapasztalatot szerezzek. A következő cégeknél dolgoztam gyakornokként: NAV, Erste Bank, GE, Four Seasons Hotel Gresham Palace, Bosch, Ernst and Young.

 

2015. júniusában szereztem meg a diplomámat. Végzettségem közgazdász pénzügy-számvitel alapszakon. Szakdolgozatomat az Európai Unió költségvetéséből írtam, mert Jávor Benedek Európa Parlamenti képviselő munkája már akkoriban is foglalkoztatott.

 

Diplomám megszerzése után pályát váltottam, és belekóstoltam a kötetlen életstílusba, és 1,5 évet töltöttem rendezvényszervezői munkakörben az A38 Hajó megbízásából. Végül mégiscsak visszahúzott a szakmai kihívások utáni vágy az eredeti szakmámba és 2017 március óta egy amerikai multinál főkönyvi könyvelő pozíciót töltök be, pénzügyi folyamatok átvételével foglalkozom.

 

Nagyon szeretem a lovakat, ezért hobbiként heti rendszerességgel lovagolni járok.