Országgyűlési képviselő - Budapest XXII.ker. (Bp. 18.OEVK)

Politikai karrieremet a Lehet Más a Politikánál kezdtem. Az LMP, a közéleti transzparencia-, és korrupcióellenes törekvései miatt tetszett meg, így 2009 év végén beléptem. Ezt megelőzően, 2006 - 2010 között a jelenlegi átlátszó és a TASZ munkatársainak támogatásával egy, a média és a politika összekapaszkodását leleplező honlapot, a médiaröntgent vezettem. Kollégáimmal sikeres hadjáratot folytattunk minden olyan területen ahol demokrácia deficitet észlelünk (pl. lásd többek Langmár Ferenc versus KSH ügy).

 

1997-2002 között a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Bölcsész-karán elméleti kommunikációt és olaszt hallgattam, majd tanulmányaimat, átjelentkezéssel a BMI-n folytattam. Olaszul, románul anyanyelvi-, angolul társalgási szinten beszélek. Posztgraduális képzésben pedig, a Századvég Politikai iskola, politikai-kommunikáció szakán végeztem. 2014-2015-ben médiaelemzéseket készítettem a Ponta-kormány nemzetpolitikai osztályának.

 

Több mint tíz évig saját média ügynökségemet vezettem, az üzleti szférában PR és üzleti kommunikációs tanácsokkal, gazdasági stratégiák, piackutatások kidolgozásában segítettem ügyfeleimet.

 

2010 őszén az LMP országos kampányigazgatójaként segítettem a pártot a helyhatósági választásokon. Békeidőben az LMP frakciója mellett nemzetpolitikai szakértőként dolgoztam, illetve a parlamenti LMP frakció mellett működő Erőszakmentesség Műhely vezetője is voltam. A 2013-ban bekövetkezett szakadáskor, az akkor alakuló Párbeszéd Magyarországért párttal tovább folytattam a politizálást, kezdetektől a PM kelet-Magyarországi hálózatépítőjeként. Jelenleg, a Zöld Terasz Alapítvány ügyvezető igazgatója vagyok, társadalom-érzékenyítő programokat, rendezvényeket szervezünk országszerte, illetve több helyi, vidéki közösséget, progresszív és értékelvű működésben segítünk.