Országgyűlési képviselő - Budapest XXII.ker. (Bp. 18.OEVK)

Politikai karrieremet a Lehet Más a Politikánál kezdtem. Az LMP, a közéleti transzparencia-, és korrupcióellenes törekvései miatt tetszett meg, így 2009 év végén beléptem. Ezt megelőzően, 2006 - 2010 között civil szervezetekkel és a TASZ munkatársainak támogatásával egy, a média és a politika összekapaszkodását leleplező honlapot, a mediarontgen.hu-t vezettem/szerkesztettem. Kollégáimmal sikeres hadjáratot folytattunk minden olyan területen ahol demokrácia deficitet észlelünk.  (pl. lásd többek Langmár Ferenc versus KSH ügy).

 

1997-2002 között a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Bölcsész-karán elméleti kommunikációt és olaszt hallgattam, majd tanulmányaimat, átjelentkezéssel a BMI-n folytattam. Olaszul, románul anyanyelvi-, angolul társalgási szinten beszélek. Posztgraduális képzésben pedig, a Századvég Politikai iskola, politikai-kommunikáció szakán végeztem. Több mint tíz évig saját média ügynökségemet vezettem; PR, HR-recruiting, marketing kommunikációs tanácsadás, gazdasági stratégiák-, piackutatások kidolgozása volt a profilunk.

 

2010 őszén az LMP országos kampányigazgatójaként segítettem a pártot a helyhatósági választásokon. Békeidőben az LMP frakciója mellett nemzetpolitikai szakértőként dolgoztam, illetve a parlamenti LMP frakció mellett működő Erőszakmentesség Műhely vezetője is voltam. A 2013-ban bekövetkezett szakadáskor, az akkor alakuló Párbeszéd Magyarországért párttal tovább folytattam a politizálást, kezdetektől a PM kelet-Magyarországi hálózatépítőjeként. Szakterületem a nemzetpolitika, határontúli magyar politikai elemzéseket és kutatásokat végzek. 2014-2015-ben médiaelemzéseket készítettem a romániai Ponta-kormány nemzetpolitikai-, és stratégiai kabinetjének. Civil vállalásaim közül említeném a székelyföldi jótékonysági akciókat az állami gyermek-védelmi hatóság részére.

 

Jelenleg, a Zöld Terasz Alapítvány ügyvezető igazgatója vagyok, társadalom-érzékenyítő programokat, rendezvényeket szervezünk országszerte, illetve több helyi, vidéki közösséget, progresszív és értékelvű működésben segítünk.